Cultuur

Reizen, Quizzen, Uitstapjes en nog veel meer!

Ben jij de slimste?

De quiz der quizzen, het ultimum der intellect; de Superprestige Quiz! Naar jaarlijkse gewoonte vindt er in oktober de Superprestige plaats! Hier gaan groepjes van vier studenten de strijd aan tegen de andere ijzersterke kandidaten om een deel uit de fantastische prijzenpot te winnen. Vorig jaar bedroeg deze maar liefst €17.000!!! De 2019-editie werd bovendien gehost door niemand minder dan de ravissante Ella Leyers.

Reizen

Samen met heel wat studenten trekt Ekonomika er op uit om verre landen te verkennen. Dit gebeurt in onze typische Utile-Dulci stijl. De bestemmingen van dit jaar? Eerst een citytrip naar de gezellige Poolse stad Krakau! Naast een rondleiding krijgen in deze prachtige culturele hoofdstad werd er naar hartelust van het bruisende Poolse nachtleven genoten. Daarbij werd er ook een bezoek gebracht aan het aangrijpende Auschwitz. De volgende reis, zal deze lesvrije week naar Cuba zijn. Pak jouw zomerkleren maar alvast in!

City Trips

Elk jaar voorziet Ekonomika een geweldige ervaring in een iconische stad. Zo was er in het academiejaar 2018 – 2019 een trip naar Oktoberfest in Munchen en een citytrip naar Moscow!