Comité Bedrijvenrelaties

 

Al jaren ondersteunt Bedrijvenrelaties de studenten aan onze faculteit in het op zoek gaan naar én vinden van zijn of haar eerste droomjob. Bedrijven zijn continu op zoek naar young potentials om hun team mee te versterken. Daarom vormen Ekonomika en Bedrijvenrelaties de brug tussen economiestudent en bedrijf door verschillende evenementen te organiseren om beide partijen met elkaar in contact te brengen.

Zo organiseren we de Career Brunches, hét moment om in contact te komen met topbedrijven. Naast de algemene job fairs zullen er ook specifieke beurzen plaatsvinden waar de focus ligt op een bepaalde major.

Bovendien vinden er exclusieve evenementen plaats om nog persoonlijker in contact te komen met de bedrijven, namelijk op de Conversation Fairs. Tot slot is het ook cruciaal om jezelf voor te bereiden op ontmoetingen met je potentiële werkgever en daarom vormen de Career Starters hier de ideale gelegenheid voor.

Verder willen we ons dit jaar focussen op professionaliteit en proberen we jullie zo goed mogelijk te ondersteunen in het zoeken naar waar je interesses liggen. Daarom zijn we van plan om assessment testen aan te bieden waarmee elke student zijn of haar talenten kan achterhalen. Eens je weet wat jouw sterktes zijn en waar je interesses liggen, helpen wij je graag in het kiezen van je eerste job. Zo hebben wij ook onze Matchingtool klaarstaan die toont welke bedrijven interessant kunnen zijn voor jou.

Zonder een enthousiast comité om ons te ondersteunen, staan we natuurlijk nog nergens. Het medium vormen tussen student en bedrijf en een evenement van A tot Z organiseren, zijn slecht enkele uitdagingen die we onze comitéleden toevertrouwen. Daarnaast krijg je autoriteit en ben je dus zelf verantwoordelijk voor het neerzetten van een topevenement! Ben jij een vlot persoon die geen schrik heeft om de contactpersoon te zijn tussen Ekonomika en haar partners? Heb jij het in je om je medestudenten te helpen aan hun eerste job? Niet twijfelen dan en spreek ons zeker aan of registreer je hieronder!

Wil jij deel worden van Comité Bedrijvenrelaties? Vul hieronder je mailadres in en wij contacteren je zo snel mogelijk!