Comité Ekobar

Al meer dan 56 jaar is Ekobar dé ontmoetingsplaats van de economist. De plaats waar hij of zij het goedkoopste broodje van Leuven kan halen en gezellig kan samenzitten met zijn of haar vrienden. Dit willen we dit jaar verder zetten door het terras aantrekkelijker te maken.

Comité Ekobar zorgt er voor dat de economist met veel plezier naar Ekobar komt, door bijvoorbeeld het organiseren van verschillende themaweken waarbij Ekobar steeds zeer gezellig wordt ingekleed en er verschillende acties op poten worden gezet.

 

Verder heeft iedereen binnen Ekobar een eigen verantwoordelijkheid waarin hij/zij zelf kan bepalen hoe deze ingevuld wordt. Er worden ook verschillende evenementen georganiseerd, zoals de Ekobarbecue en een karaoke. Natuurlijk mag er ook niet vergeten worden dat comité Ekobar de lekkerste en goedkoopste broodjes, soep en pizza’s in Leuven voorziet.

De economist verwennen met lekkere broodjes en toffe evenementen kan ik natuurlijk niet alleen. Hiervoor ben ik op zoek naar een enthousiast team! Heb jij zin om je creativiteit de vrije loop te laten gaan? Heb jij zin om een aanspreekpunt te worden voor de economist en om deel uit te samen van een hecht comité? Dan ben jij een perfecte match voor Ekobar!

Wil jij deel worden van Comité Ekobar? Vul hieronder je mailadres in en wij contacteren je zo snel mogelijk!