Comité Feest

 

Elke student heeft, naast vele uren studeren, ook nood aan ontspanning en daar komen wij met comité Feest graag tegemoet. Wij zorgen voor de leukste nachtelijke activiteiten in Leuven en bezorgen iedere student onvergetelijke avonden. Comité Feest organiseert verschillende cantussen in geweldige thema’s, knallers van TD’s met zeer bekende artiesten en het schitterende Gala van Ekonomika op een unieke locatie. Voor de eerstejaars voorzien we ook nog een verwelkoming met de Doop en de Doopcantus.

Naast al deze activiteiten samen organiseren, is er natuurlijk ook nog genoeg tijd over om te bonden en samen te gaan feesten. Hierdoor is comité Feest een hele hechte groep met vrienden voor het leven!

Ook werken wij heel veel samen met het beresterk comité Logistiek. Samen brengen we alles tot een goed einde en achteraf worden onze succesvolle evenementen gevierd met stevige afterparty’s! 

Al deze activiteiten kunnen we uiteraard niet alleen organiseren. Daarom zijn we op zoek naar gemotiveerde comitéleden om er een schitterend jaar van de maken. Ben je creatief en het je wel eens zotte ideeën? Heb je altijd al eens achter de schermen willen staan van vette feestjes en is opblijven tot in de late uurtjes geen probleem voor jou? Of wil je gewoon deel uitmaken van dit hechte comité? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Spreek me gerust eens aan om al jouw toffe ideeën en zotste verhalen te vertellen en wie weet zit jij voor het 90e werkingsjaar van Ekonomika in comité Feest!

Wil jij deel worden van Comité Feest? Vul hieronder je mailadres in en wij contacteren je zo snel mogelijk!