Comité Logistiek

 

Als support-functie zorgt comité Logistiek voor een vlekkeloze ondersteuning van alle activiteiten. Zowel de verschillende comités en teams van Ekonomika als de bezoekers kunnen erop rekenen dat alles tot in de puntjes klaar staat bij het begin van elke activiteit. Door een combinatie van efficiëntie en probleemoplossend denken, klaren wij die klus telkens weer.

Het grootste deel van de activiteiten hebben operationele hulp nodig, waar ze bij Logistiek voor komen aankloppen. Enerzijds voor het transport van de materialen die we met behulp van de Ekomobiel en Ekoauto telkens tijdig ter plaatse brengen, anderzijds door het verzorgen van licht en geluid op de talrijke evenementen.

Met het comité Feest aan onze zijde zorgen wij ook telkens weer voor de meest schitterende TD’s van Leuven. Activiteiten zoals het Gala, de Revue en de 24-urenloop zijn voor ons de stokpaardjes van het jaar. Door het toch wel zware werk dat we allen samen uitvoeren, gevolgd door spetterende afterparty’s, is Logistiek elk jaar weer een hecht comité.

Indien je zin en interesse hebt om tijdens het volgende werkingsjaar van Ekonomika samen met een bangelijk comité je schouders onder Ekonomika te zetten, aarzel dan niet om mij eens aan te spreken of een mailtje te sturen. 

Wil jij deel worden van Comité Logistiek? Vul hieronder je mailadres in en wij contacteren je zo snel mogelijk!