Comité Marketing

Het creatiefste comité van Ekonomika!

 
Als support-comité heeft Marketing de taak om elk door Ekonomika georganiseerd event op een duidelijke en vooral creatieve manier te communiceren naar de student economie. Een goede samenwerking, zowel intern als met elk comité, is hierbij essentieel. 

Aangezien Ekonomika jaarlijks talloze fantastische events organiseert, is dit een belangrijke en niet te onderschatten opdracht.

Zo staat comité Marketing in voor het designen van zowel de online als de offline promotie en de afterbranding van elk event alsook het uitwerken van zotte promostunts en campagnes voor de economist! Om dit alles tot een goed einde te brengen is er nood aan een hecht en gemotiveerd team, dat zich een heel jaar wil inzetten om elk event onvergetelijk te maken.

Ben je graag creatief bezig? Ben je goed met Photoshop en Illustrator of heb je een grote interesse om te leren designen? Is fotografie je hobby? Wil je graag meedenken over nieuwe manieren om events te promoten? Wil je deel uitmaken van een hecht comité en er samen voor zorgen dat elke event in het geheugen van de Economist zal blijven staan? 

Heb je interesse in comité Marketing? Spreek me dan zeker aan laat je gegevens hieronder achter.

Wil jij deel worden van Comité Marketing? Vul hieronder je mailadres in en wij contacteren je zo snel mogelijk!