Comité Sport

Wij vanuit Ekonomika Sport houden ons graag aan het motto ‘mens sana in corpore sano’. Daarom willen we ook dit jaar weer een mooi aanbod aan sportieve activiteiten presenteren, opdat de student op een gezonde manier zijn boeken even aan de kant kan leggen. In dit ruime aanbod vind je onder andere de InterFacultaire Beker van verschillende sporten. Verder zijn er ook meerdere grote dagevenementen die wij organiseren, zoals de SchaatsTD, een pokertoernooi en het FEB voetbaltornooi. Traditioneel organiseren we ook een spetterende skireis waar we hoog in de bergen een heus Ekonomika gevoel creëren.

Verder willen we dit jaar ook de student die liever iets minder zweet, aanspreken met een uitbreiding van ons e-sports aanbod. Naast het populaire FIFA-tornooi willen we volgend jaar kijken naar andere games, mogelijk met een interkringencompetitie gedurende het hele jaar of gefocust op één groter event.

De focus van ons werkingsjaar ligt natuurlijk dit jaar ook weer op de 24-urenloop, samen met alle economisten gaan wij onze derde plaats terugwinnen! Dit gaan we bereiken door te focussen op duidelijke communicatie naar alle economiestudenten, actieve loopsessies en een blijvende vriendschapsband tussen onze lopers. Voor dit prachtige evenement maken we ook gebruik van een 24-urenteam, dat samen met het comité Sport de organisatie op zich zal nemen.

Spreken deze activiteiten je aan? Ben je geïnteresseerd in de organisatie ervan? Vul dan zeker hieronder je emailadres in!

Wil jij deel worden van Comité Sport? Vul hieronder je mailadres in en wij contacteren je zo snel mogelijk!