Kiesweek Ekonomika

De meest legendarische week van het jaar

Kiesweek Ekonomika

Naar jaarlijkse traditie staat de tweede week na de Paasvakantie in teken van de Kiesweek van Ekonomika. Een evenement dat is uitgegroeid tot één der grootste studentenevenementen van België, met een hallucinant bezoekersaantal dat de voorbije jaren steenvast de 15.000 oversteeg. 

Een jaar lang wordt toegeleefd naar deze drie dagen boordevol studentikoze activiteiten. Gigantische attracties, aantrekkelijke partners, onmetelijke hoeveelheden drank, voedsel en goodies, tot in de puntjes uitgewerkte avondactiviteiten én daarbij ook nog eens een sterk onderbouwd en doordacht beleid voor elke functie. En dat allemaal om de studenten aan de FEB te overtuigen dat het opkomend praesidium klaar is om voor hen een schitterend werkingsjaar neer te zetten. 

De 90-jarige Kiesweek traditie is  intussen uitgegroeid van een simpel debat tussen kandidaat-ploegen, tot de opkomst van één ploeg die zich kandidaat stelt en tracht de stem van de economisten te winnen door een spetterende Kiesweek te organiseren.

Naast deze 16-koppige ploeg enthousiaste economisten, dragen ook jaarlijks lolploegen hun steentje bij om er een onvergetelijke editie van te maken. Naast de titel van ‘mooiste standje op de Kiesweek’, strijden zij ook voor het neerzetten van de mooiste ploegfilm en het beste concept.

Dit succes kent natuurlijk geen bestaan zonder de talrijke hulp van de jaarlijkse lading  enthousiaste en onmisbare medewerkers. Mede door de steun en het engagement van deze helden, wordt de Kiesweek jaar na jaar een succes. Het is dan ook niet anders dan dat hier telkens een grote vraag naar is. Wil jij je handen uit de mouwen steken en zo deel uitmaken van het mooiste studenten evenement in Leuven? Registreer je dan nu!