Sport

Een gezonde geest in een gezond lichaam

Welkom bij Ekonomika Sport

Ekonomika Sport wordt gebaseerd op twee pijlers, langs de ene kant een gezonde felle competitiegeest waar prestatie een doel is, en langs de andere kant een verlangen om iedereen te laten sporten en bij elkaar te brengen

24 urenloop

De 24 urenloop, ofwel het grootste en meest bekende sportevenement uit Leuven. Gedurende 24 uur lang lopen alle studenten van elke faculteit in de vorm van een estafetteloop rondjes op de looppiste van het Sportkot in Leuven. De faculteit die op het einde de meeste rondjes heeft gelopen, wint deze spannende strijd.

24 Uren Team
Sport Stats
1019
🏃‍♂️
Toertjes op de 24 urenloop
1
🥇
Grootste skireis vanuit Leuvense studentenverenigingen
2500
🥃
Jenevertjes op schaats TD
45
🏆
Topsporters aan de FEB
Interfacultaire beker (IFB)

Ben je goed in volleybal, voetbal of basketbal? Dan is het team van Ekonomika misschien iets voor jou! In deze sporten neemt Ekonomika het op tegen alle andere kringen van Leuven verspreid over het hele jaar . De winnaar van deze interfacultaire beker (IFB) mag zich dan een heel jaar de beste ploeg van Leuven noemen. Natuurlijk is dit ook voor ons een doel, maar daarvoor hebben we spelers nodig! We zijn in zowel mannen als vrouwen competities actief, dus geen excuses! Vul snel onderstaande form indien je samen met ons wilt strijden voor de beker!

Interfacultaire Beker Applicatie

Heb je interesse in IFB, schrijf je dan snel in via dit formulier

Ekonomika sportgroep

De officiële sportgroep van Ekonomika op Facebook.

De ideale plaats om op de hoogte te blijven van aanstormende sportieve events of om een sportbuddy te vinden! Nu al met meer dan 400 leden.

Bekijk de sportgroep
Strava-groep

Bij Ekonomika houden we van gemeenschappelijk sporten!

Wordt lid van onze Strava-loopgroep, vind vrienden om mee te lopen of haal de meeste km’s in een week.

Word lid van onze Strava-groep