About us

Ekonomika Brussel

Ekonomika Brussel is the official student association of the Faculty of Economics and Business, on campus Brussels. For many years, Ekonomika has been wurking under the motto “Utile, Dulci” – linking the pleasant to the useful. After all, being a student is much more than just studying and we try to support you in each of these aspects.

Schild van Ekonomika
Wie we zijn

Misschien vraag je je af hoe de structuur van Ekonomika eruit ziet. Of heb je geen idee van wat we allemaal doen voor studenten en wat onze missie is? Wat is eigenlijk een praesidium en wat doet het? We leggen het graag uit!

Meer info pls!
Join Ekonomika

Binnen Ekonomika zijn er heel wat mogelijkheden om je te engageren. Niet alleen is er een rijk aanbod aan engagementen, er zijn ook verschillende niveaus van engagement. Wil jij ook een deel uitmaken van deze geweldige Ekofamily?

Join Ekonomika
Steun van de faculteit

“Als officiële studentenvereniging van de Faculteit Economie en Bedrijfswetenschappen campus Brussel is Ekonomika een zeer belangrijke partner in ons aanbod voor onze studenten. Met de leuze ‘Utile, Dulci’, proberen om en bij de honderd geëngageerde studenten ieder jaar een gebalanceerd programma samen te stellen dat voorziet in zowel professionele als sociale ontwikkeling. Daarnaast vertegenwoordigt de organisatie op een constructieve manier ook de belangen van de Brusselse economie-student op allerlei vlakken: onderwijs, faciliteiten,  … Aangezien Ekonomika steeds handelt in het belang van de 3000 + studenten die onze faculteit rijk is in Brussel, geniet ze het volle vertrouwen van de Faculteit.”

–Wilfried Lemahieu, decaan Faculteit Economie en Bedrijfswetenschappen KU Leuven

Nog vragen?

Wens je meer info, heb je een probleem of zit je nog met vragen? Stuur dan zeker een mailtje naar: [email protected]. Heb je een eerder specifieke vraag over onze werking of over Ekonomika in het algemeen? Neem gerust contact op met Danielle Modhvadia, KD verantwoordelijke voor dit werkingsjaar: [email protected].